• Badekar desing information og priser

  Up-loaded den oktober 26th, 2009 Ingen kommentarer

  Det her indlæg på min blog er nok lidt reklameagtigt 🙂 men HVIS nu du er ude efter et dejligt badekar… det kunne jo være så kan du altså godt være tjent med vores ! Badeværelses badekarene fra Wellmore er kendetegnet ved at være af allerhøjeste kvalitet, men som dog stadig er til en overkommelig pris. Desuden er badekar fra

  Wellmore Badekar fra ART

  Det er f.eks. tilfældet med Wellmore Art badekaret, som er tegnet i samarbejde med Hilton hotellerne, så de design- og ARTO2Bkvalitetsmæssigt ville passe ind i hotellernes præsidentsuiter. Der er med andre ord ikke gået på kompromis med hverken materialer, design eller funktionalitet, så kombinationen af Wellmore badekar er selv præsidenter værdige..:-)

  Badekar er rendyrket velvære

  De gamle romere og før dem grækerne kendte alt til det helsebringende badekar. Man ser stadig ruinerne fra de store Romerske og Græske thermer som var store offentlige badeanstalter med badekar og badebassiner i alle størrelser og afskygninger. Det var udtryk for den højeste kultur at lade sig pleje i datidens “wellness centre”. Vi har idag taget ved lære af disse kloge gamle romere og SPA begrebet har udviklet sig voldsomt i de senere år. Vi synes at man skal lade sig inspirere af oldtiden !! og nyde sit eget badekar… og dermed personlig wellness.. i hverdagen. Derfor wellmores slogan: “Wellness i hverdagen”

  Wellmore i de fleste tilfælde arkitekttegnede perler, hvor der er kræset for detajlerne, hvorved de i mange tilfælde rammer den skandinaviske smag spot on.

  Skriv et svar