• Badekar pris udvalg

  Up-loaded den oktober 24th, 2009 Ingen kommentarer

  I vores virksomhed Wellmore A/S har vi sandsynligvis danmarks største udvalg af flotte badekar, badekar i enhver størrelse og form.

  Tidens trend er klassiske badekar

  Vi ved om nogen at tidens trend er vendt tilbage til det klassiske badekar som allerede romerne elskede. Du kan se Wellmore brede udvalg på vores hjemmeside www.wellmore.dk eller bare klikke på dette “badekar” linkART I B.jpg.

  Når man i dag vælger at sætte et badekar ind i det nye badeværelse i stedet for f.eks et spabad! så er det tit fordi man mener at et  badekar er ukompliceret og at et spabed kan skabe bøvl ! med andre order det er nemmere at beslutte sig for et badekar.

  Badekar en gammel tradition

  Det er en årtusinde gammel tradition at bade i et badekar, men vil man nøjes med det  i dag? Vil man ikke hellere forkæles når man endeligt har sat tid af i badeværelset til at tage det karbad som et badekar frister med?

  Kombination spabad og badekar

  I Wellmore A/S tror vi at man kommer længst ved at kombinere badekar og spabad og det kan gøres til endda meget fristende priser. Egentligt så har du nok chancen for både at få et billigt badekar OG finde “den gode handel” samtidigt.

  Vi importere selv alle de badekar vi har i sortimentet, vi udvikler selv nye modeller hvert år. Kig ind på vores hjemmeside : www.wellmore.dk og find dit nye flotte badekar du kunne vælge dette :https://www.wellmore.dk/p434.asp

  Skriv et svar