• Badekar prisen

  Up-loaded den oktober 24th, 2009 Ingen kommentarer

  Der kan findes et utal af grunde til at man vil have et badekar! Uanset hvorfor du vil have det … så synes vi at du skal købe det af os :-)… nok ikke så mærkeligt du kan finde os på www.wellmore.dk :-). Har fundet denne fede tekst på en anden blog, den viser tydeligt at mange drømmer om badekarret… uden nogensinde at få det:

  Badekar tekst fra sød blog:

  Jeg har altid ønsket mig et badekar, og jeg har aldrig haft et. Mine forældre købte i sin tid hus inklusiv badekar, men det fjernede de, fordi det fyldte for meget. Og i københavnerlejligheder er der jo sjældent badekar, så jeg har aldrig aldrig boet et sted med badekar. Og nu er det blevet så koldt udenfor, at det ville være rart at ligge og sumpe i et badekar, indtil man har fået rosinhud på tæer og fingre. Jeg vil en dag have et. Det må være min ret.

  Ditte fra Kbh.

  Drømme badekarlg-018-015

  Se lige dette klassiske badekar fra Wellmore A/S er det ikke bare sådan et man ønsker at slænge sig i kun med lys fra et stearin lys og lidt røgelse i luften… fedt. Det kan lade sig gøre at virkelig gøre denne badekar drøm til ganske få og ubetydelige “håndører” 🙂 kig ind til www.wellmore.dk og find dit nye drømme badekar.

  Skriv et svar