• Tilbud på badekar – Wellmore.dk har en god pris til dig!

  Up-loaded den november 18th, 2009 Ingen kommentarer

  Ahh… Kan du mærke det varme vand omslutte dig og berolige dig? Vil du gerne eje et nyt, lækkert badekar og glemme hverdagens bekymringer og stress? Hos Wellmore A/S  finder du netop rigtig gode tilbud på badekar, og Wellmore har Danmarks største udvalg i wellness produkter såsom badekar, spabade og boblebade. Hos Wellmore betyder kundens wellness det hele! Derfor har vi ofte gode tilbud på badekar, der kan hjælpe vores kunder med at finde den indre ro i hverdagen. Wellmore sælger altid kun top produkter og kvalitet, og det er ingen undtagelse, selv når vi har super gode tilbud på badekar. En tur i et badekar fra Wellmore er lig med førsteklasses afslapning.

  Se Wellmores tilbud på badekar

   

  Tilbud på badekar – vi har noget for enhver smag

  Når vi har tilbud på badekar, garanterer vi, at vi har noget for enhver smag og i enhver prisklasse – i vores butikker har vi både ovale, runde, firkantede og klassiske badekar på udstilling. Så smut forbi, og lad dine drømme komme i opfyldelse. Wellmore har 3 butikker fordelt i Danmark, men hvis turen er for lang, så anbefaler vi at smutte forbi vores hjemmeside, hvor du også kan se vores tilbud på badekar – det er næsten som at være der selv!

  Se Wellmores tilbud på badekar

   

  Tilbud på badekar – førsteklasses wellness for kunden

  Når Wellmore har tilbud på badekar, betyder det ikke, at du ikke kan finde de seneste nye designs og mærker i vores udvalg. Vi har luksus badekar til den kræsne bader, men vi har også smukke og klassiske badekar som er mere økonomiske – alle sammen har de det til fælles, at der ikke er sparet på kvalitet eller wellness. Når Wellmore har tilbud på badekar, er det din unikke chance for at snuppe et luksusbadekar til en god pris, eller simpelthen erhverve dig et af vores andre kvalitetsprodukter til endnu mindre penge end normalt! Wellmores tilbud på badekar giver dig wellness i hverdagen!

  Se Wellmores tilbud på badekar

  Skriv et svar