• Badeværelsesmøbler fra Wellmore – dansk design til gode priser

  Up-loaded den november 9th, 2009 Ingen kommentarer

  Flotte badeværelsesmøbler fra Wellmore

  Flotte badeværelsesmøbler fra Wellmore

  Har du drømt om at få stil og klasse på dit badeværelse? Mangler du de perfekte badeværelsesmøbler til at sætte prikken over i’et? Kort sagt – har du brug for badeværelsesmøbler, der siger spar to til indretningen? Så spar tid, penge og bekymring og se Wellmores store og flotte udvalg i badeværelsesmøbler, der giver dig mulighed for selv at sammensætte og skabe din helt personlige stil, når du skal vælge møbler til badeværelset.

  Indretningsmulighederne er mange med vores flotte færdigmonterede badeværelsesmøbler, der repræsenterer det bedste af det bedste inden for dansk design og dansk håndværk.

  Hos Wellmore A/S finder du badeværelsesmøbler i et lækkert design, i garanteret topkvalitet og med en holdbar og stilet finish. Lige meget om du har god plads eller ej, så er Wellmore din sikre leverandør i badeværelsesmøbler – vi har lagt vægt på fleksibilitet og flere muligheder, så derfor kan man få alle vores badeværelsesmøbler i smarte moduler, så de passer til alle badeværelser, store som små.

  Se Wellmores store udvalg i badeværelsesmøbler

  Badeværelsesmøbler fra Wellmore – din sikre badløsning!

  Baderumsmøbler fra Wellmore A/S

  Baderumsmøbler fra Wellmore A/S

  Hos Wellmore får du møbler til badeværelset, der passer til enhver – både i stil og i økonomi. Vi lægger vægt på wellness i hverdagen for alle vores kunder, og derfor har alle råd til vores flotte og danskdesignede badeværelsesmøbler.

  Vores serier i badeværelsesmøbler er både for familien, der lige er flyttet i hus, og for dem der vil kræse om deres badeværelsesmiljø, og der er også noget for enhver smag – i Wellmores butikker står der således klassiske badeværelsesmøbler side om side med moderne design inden for badeværelsesmøbler.

  Så hvis du er på udkig efter lækre kvalitets badeværelsesmøbler, en god pris og et badeværelsesmodul klar til opsætning, så er det om at tage et kig i vores butikker eller på vores hjemmeside.

  Se Wellmores store udvalg i badeværelsesmøbler – KLIK HER >>

  Badeværelsesmøbler fra Wellmore – lad dine drømme komme i opfyldelse

  Føl hvordan dine fingre glider over den glatte, blanke overflade. Føl hvordan de rene linjer og den usvigelige elegance går igen i alle facetter af designet – sådan føles og opleves badeværelsesmøbler fra Wellmore!

  Vores badeværelsesmøbler har en moderne enkelthed, en stilet finish og en uomtvistelig elegance – og det er lige meget, om du er på udkig efter de helt eksklusive badeværelsesmøbler, eller om du ser på badeværelsesmøbler, hvor økonomi og funktionalitet går hånd i hånd. Badeværelsesmøbler fra Wellmore er skabt med kunden for øje, og vi tager hensyn til jeres ønsker og behov, når I skal vælge jeres nye badeværelsesmøbler. At købe møbler til badeværelset kan være en svær beslutning, for man skifter ikke badeværelsesmøbler ud, ligesom man skifter sin gamle sofa ud – derfor har vi hos Wellmore gjort meget ud af, at vores badeværelsesmøbler er godt dansk design, som både er holdbart i drøjde og i stil.

  Vores badeværelsesmøbler er moderne og funktionelle, men de er designet i en tidløs ånd, så du kan nyde dine badeværelsesmøbler i mange år fremover. Betragt badeværelsesmøbler fra Wellmore som en god investering i din hverdag og i din wellness.

  Se Wellmores store udvalg i badeværelsesmøbler

  Skriv et svar