• Dampkabine på tilbud til dig

  Up-loaded den november 2nd, 2009 Ingen kommentarer

  Med en dampkabine har du valgt en enkel og meget hurtig  måde at etablere et dampbad. Man hører ofte ordene dampbad, steamer og dampkabine nævnt i flæng. En dampkabine er blot det moderne navn på det sted man tager dampbad. Navnet badetempler har intet religiøst over sig, men er også en fællesnævner for dampbad, steamer, dampkabine og brusekabine.

  Hvor kan jeg etablere min dampkabine?

  Et moderne dampbad kan integreres i de fleste badeværelser og evt. erstatte en eksisterende bruseniche. Dampkabinen kan have et utal af funktioner – herunder skøn,PS 307 rød helsegivende massage.

  Wellness i en stresset hverdag

  Dampkabiner  kan også anvendes til til at blødgøre muskler efter træning og samtidig holde pulsen oppe. Dampen renser porerne i huden og lungerne ved forkølelse og lungelidelser (spørg din læge). Dampbade er meget velegnede til skønhedsbehandling i ansigt og krop – porerne i huden åbnes og renses. Dryp nogle dråber æteriske olier (fx.peppermynteolie) indvendig på glasset og opnå aromaterapi. Selvhealing samt meditation og afstresning for de alternative giver prikken over i’et i et dampbad fra Wellmore A/S

  Skriv et svar