• Hvad er udgiften på et udendørs spabad?

  Up-loaded den maj 11th, 2009 WebSites Ingen kommentarer

  Sommeren står for døren, og det er nu tiden, hvor mange af vores kunder bruger deres udendørs spabad. Interessen for at købe et udendørs spabad afføder ofte nogle spørgsmål inden man beslutter sig for at købe sådan et udendørs spabad. Et af de spørgsmål der ofte opstår, er hvor meget det engentligt koster at have et udendørs spabad i drift, for en af de vigtige ting er jo, at vandet er varmt når man gerne vil have en “dukkert”. Og lad os være ærlige og sige at der går mange historier om, at det er meget dyrt at opvarme et spabad.

  Det er faktisk ikke dyrt at holde vandet varmt i et udendørs spabad!

  yd-17a-dendoer-spabad

  YD 17 Udendørs spabad til 8,- kr. om dagen

  Det koster faktisk ikke meget at holde sit udendørs spabad opvarmet. Se f.eks. vores MaXXwell  “Samoa” (YD-17) udendørs spabad som kun koster 8,- kr. om dagen i opvarmning. Det er 240,- kr. om måneden for at have et 6 personers udendørs spabad stående i haven, som er klar til at modtage jer lige efter arbejde, eller som en perfekt afslutning på en dejlig grillaften.

  Så står du for at skulle købe et udendørs spabad, og er du bekymret over prisen på opvarming, så håber vi, at ovenstående udgifter kan aflive myten om at opvarmingen koster mange penge, for det gør den ikke.

  Har du først prøvet at ligge i et udendørs spabad en dejlig sommeraften, så vil du vide at investeringen i et udendørs spabad er ganske godt givet ud, for er der noget der kan sænke hygge og afslapning over en, så er det den dejlige varme og massage et udendørs spabad kan give.

  Her kan du se en oversigt over de mange udendørs spabade vi sælger >>

  Og er det ikke nok, så se lige hvad vi også tilbyder:

  Når du handler spabade hos Wellmore, så får du ikke kun adgang til et meget stort udvalg af udendørs spabade, du får også andre fordele som f.eks.:

  • Find dit spabad billigere andre steder, og vi betaler forskellen:
   Skulle du inden for 8 dage før/efter handlen finde bedre tilbud hos nogle af vore mange kolleger med samme vare, samme garanti og i samme kvalitet udbetaler vi forskels beløbet uden diskussioner!!! Det er da til at forstå.
  • 3 store butikker fordelt i Danmark:
   Vi har 3 butikker så du har altid mulighed for at besøge os og se de mange forskellige spabade vi sælger, og hvis du ringer på 7555 1700, så aftaler vi sammen et tidspunkt du kommer forbi, og vi sørger derefter for, at der står en person klar til at modtage dig for en gennemgang af de mange muligheder.
  • Welldone serviceprogrammet – vi kan klare det hele for dig:
   Med vores serviceprogram Welldone er du sikker på at få en optimal service. Alle spabade og bruse/dampkabiner leveres og monteres hos kunden. Montagen foretages af Wellmores eget uddannede personale, som også har den rette ekspertise til at rådgive og informere om produkterne og brugen heraf.

  Vi står klar til at svare på dine spørgsmål, og som du kan se, så kan vi svare ganske possitivt på spørgsmålet omkring prisen på opvarmning af et udendørs spabad. Så tøv ikke med at kontakte os for et møde hvor vi sammen gennemgår de muligheder der passer til dine ønsker – bare ring på 7555 1700 eller kontakt os her >>

  Vidste du forresten at man kan få varmet vandet op med en solfanger – den kan du finde her >>

  Vi glæder os til at tage i mod dig i en af vores butikker.

  Skriv et svar