• Siddebadekar til ældre

  Up-loaded den oktober 7th, 2009 Ingen kommentarer

  Hej er du på jagt efter et siddebadekar til ældre og måske lidt gangbesværede mennesker? Så har du nu fundet det :-)Se det her dejlige kar som man simphelthen bar stille og roligt går ind i.

  Siddebadekar med dør

   Man åbner døren (som er vandtæt :-)) sætter sig mageligt til rette og slapper af medens siddebadekarret stille og roligt fyldes op med dejligt varmt vand. Vores siddebadekar har alt det isenkram indbygget som man skal bruge. For at se alle tekniske specificationer på siddebadekarret kan du finde os på hjemmesiden   https://www.wellmore.dk/p579.aspder finder du SPA_NS_805også prisen som jeg tror vil overraske positivt.

  Siddebadekar fra Wellmore A/S

  Vi har i Wellmore A/S haft fornøjelsen af at forhandle dette siddebadekar i 3 år! Det har været en succes og vi udvider nu sortimentet af siddebade kar så vi får flere modeller. Nogle kunder har temmeligt snævre mål og derfor stramme krav til dimensionerne på deres kommende sidde badekar, derfor er en størrelse simphelthen for lidt. Hvis du ikke kan finde den størrelse i siddebade kar som du har brug for på hjemmesiden https://www.wellmore.dk/p579.asp så må du meget gerne ringe til os på tel: 75551700 og få en snak med Sanne. Sanne er vores specialist på siddebadekar.

   

  2 kommentarer til “Siddebadekar til ældre”

  1. Hej jeg er på markedet efter et badekar til en kunde som er gangbesværet, og som desuden har gang i et renoverings projekt i badeværelset. Kunden har bedt mig om at finde et der har inden for hendes budget, og hun syntes også mange af jeres produkter så spændende ud. Så jeg har lovet at forhøre mig om vi evt kunne lave en mindre rabat ordning.

   Jeg er selv uddannet vvs. så monteringen skal jeg nok selv klare. og hvis det viser sig at jeres produkt virker efter hensigten, vil jeg gerne tage det med i mine overvejelser næste gang jeg skal anbefale et badekar.

   Mvh Emmanuel

  2. Hej Emmanuel,
   Tak for din interesse:-). MaXXwell WIEN badekar er et godt valg til gangbesværede https://wellmore.dk/butik/maxxwell-wien-2.
   Ring til os på 75 55 17 00 – vi vil rigtig gerne hjælpe dig.
   Bedste hilsner
   Mads

  Skriv et svar