• Spabad til sommerhus eller ferielejlighed

  Up-loaded den september 23rd, 2009 WebSites Ingen kommentarer

  Må vi have lov at præcisere hvad Wellmore kan hjælpe med!

  I dag havde vi den fornøjelse at blive ringet op af en dame der spurgte til om vi overhovedet solgte spabade til sommerhus, for hun havde nu beslutte sig for at nu skulle der være spabad i deres sommerhus. Det var naturligvis noget vi kunne hjælpe med, og med de priser og den service vi har hos Wellmore, så er jeg sikker på at hun vælger sit spabad hos os. Det er jo ikke kun et spabad hun køber til sit sommerhus, det er også hele vores serviceprogram hun  køber, og det betyder at vi også kan hjælpe med opstillingen af spabadet i sommerhuset, ja faktisk skal hun bare finde det spabad til sommerhuset som hun bedst kan lide, og så tager vi den derfra.

  Se en oversigt over vores spabade lige her >>

  Vi har spabade til sommerhus og ferielejligheder og alle andre steder

  Flot fritstående spabad til sommerhuset eller ferielejligheden

  Flot fritstående spabad til sommerhuset eller ferielejligheden

  Grunden til at jeg lige nævner denne historie med spabad i sommerhuset er at jeg gerne vil slå fast at vi selvfølgelig kan hjælpe med spabade til både sommerhus, ferielejlighed, huset, haven, terrassen osv. Der hvor man kan placere et spabad, der kan vi levere. Har du f.eks. en ferielejlighed hvor du gerne vil have bygget et spabad ind i, så kan du finde det på hjemmesiden eller i en af vores 3 butikker. Er du i tvivl om det passer ind i din ferielejlighed, så hjælper vi dig naturligvis med at undersøge det, og hvis du vil have os til at stå for det hele i forbindelse med installationen i ferielejligheden, så klare vi også det.

  Snak med os om spabade til sommerhus eller ferielejlighed

  Vi lever af at sælges spabade, og vi har gjort det i mange år, og har et af danmarks største udvalg, så hos os får du den service der gør at du i den anden ende får det bedste spabad til dit sommerhus eller ferielejlighed. Tøv ikke med at udfordre os, for du skal have den bedste service og den bedste pris på det spabad du køber hos os.

  Vi glæder os til at tage imod dig i en af vores 3 butikker, og hvis du ringer på 7555 1700 så kan vi aftale et tidspunkt hvor du dukker op i butikken – vi vil så stå klar med kaffe og en god gennemgang af vores mange spabade. Vi er sikker på at vi finder et spabad til dit sommerhus eller ferielejlighed – prøv os, det er gratis!

  Skriv et svar