• Vildmarksbad med hurtig opvarmning

  Up-loaded den november 2nd, 2009 Ingen kommentarer

  I weekenden havde vi for første gang tændt op i vores udstillings Vildmarksbad (Hot tub) i forbindelse med et åbenthus arrangement vi holdt. Jeg tændte op i ovnen ca kl 10. I øvrigt har jeg nu lært vores oven godt at kende og tricket med sådan en ovn er at lade ilden få RIGTIGT godt fat inden man sætter låget på brændeovnen! gør man ikke det så kvæler man ilden. Nå tilbage til vildmarksbadet(Hot tubben) kl 10 i lørdags. Vi havde åbent hus i firmaet (Wellmore A/S) ,det var et åbenthus arrangement vi holdt for at vise vore kunder vore mange CO2 besparende , og penge besparende, varmetilbud.

  Vildmarksbad der er varmt på 1 timehottub1

  Ok kl 10 lørdag tændte jeg så op på fuld blus nede i ovnen på vores “lille” vildmarksbad(Hot tub) Vi brugte godt bøgebrænde som fængede flot i løbet af meget kort tid! efter ca 5 minutter var der så meget kul på ilden i ovnen på det flotte vildmarksbad at jeg kunne sætte låget på ovnen og gå ind til kunderne der var strømmet til for at se på varmepumper, solvarmeanlæg, og andet. Ca kl 11 gjorde en kunde opmærksom på at der var “ild i vildmarksbadet”… der kom røg fra det sagde han!. Vi skyndte os derud og kunne konstatere at det ikke var røg men damp! Vandet var nu 36 grader varmt og vildmarksbadet klar! Dvs. på 1 time kan vi varme vores vand op fra 8 grader til 36! . Jeg tror at det er rekord for vildmarksbade!

  Danmarks bedste tilbud på vildmarksbade

  Jeg synes jo at sådan en tønde med sin egen ovn nede i vandet er noget helt specielt som så mange mennesker som muligt bør have glæde af, derfor har vi her i vinter tilbud på vores flotte vildmarksbade med 15-20% rabat hele vinteren! Kig ind på www.wellmore.dk og find dig et vildmarksbad på tilbud… fordi du fortjener det 🙂 … det var vist lidt plat..

  Skriv et svar